2011. december 29., csütörtök

Beauty...Anna Sui 2011-es őszi smink-kollekció

Azért tetszenek az Anna Sui termékek, mert összetéveszthetetlen dizájnt képvisel. Aki egy kicsit is ismeri, messziről be tudja  őket  azonosítani. Így van ez ezzel a 2011-es őszi kollekcióval is.

A 60-as évek nagy szemei inspirálták a kollekciót, mely tartalmaz egy szempillaspirált, melynek mandula alakú keféje és gyorsan száradó formulája a legkisebb pillákat is hatalmassá varázsolja. A Mascara mellé kínál még egy úgynevezett Lash Applifying Mascara-t is három színben (001 Star Black, 100 Brilliant Blue, 300 Brilliant Pink), mely spatulás megoldással készült, amivel tökéletesen szétválaszthatóak a pillák






Engem ez az első két termék fogott meg leginkább, de tartalmaz a kollekció még egy  három színösszeállításban kapható szeméjpúdert, 5 gyöngyházfényű, csillámos vízálló ceruzát  és egy alapozót, három stílusban, hogy mindenki a saját egyéniségéhez ki tudja választani a legmegfelelőbbet.




* * * * * * * * * * 

Nektek, hogy tetszik ez az őszi kiadás? Ti melyik terméket próbálnátok ki, vagy esetleg már van is tapasztalatotok valamelyikkel kapcsolatban?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése