2011. május 27., péntek

Jennifer Lopez szépségének titka

Túl a 40-en, Jennifer Lopez hibátlan szépségnek örvend, amit egyrészt a génjeinek köszönhet és  persze a  pénztárcájának, bár saját bevallása szerint ő a szépségápolásban az egyszerűség híve, nincsennek allűrjei ezzel kapcsolatban.
Amit a legfontosabbnak tart, az a  napi 7-8 órás alvás, a sok folyadékfogyasztás (víz), a hidratáló arc-és testápolás,  a fényvédők és a kevés smink.

* Szereti az arcpakolásokat, de  nem viszi túlzásba a szépségápolást.
 Ha van éppen egy fontos esemény, reggel feltesz egy arcmaszkot, vesz egy jó fürdőt ami ellazítja, megiszik egy kávét és kezdődhet is a nap...

*   A hajviseletet illetően az ellentétek híve. Imádja a nagy sörényt és azt is, ha a haja teljesen hátra van fogva és a fejéhez simul.
Hajkoronáját egyébként teljesen természetes módon, olívaolajjal ápolja.



* Borotva, vagy gyanta? Jen, mindenhol borotvát használ  szőrtelenítésre, kivéve a szemöldökét, amit gyantáztat.  (Nem hiába a Gilette Venus arca...vagy fordítva (?)  :-)

* Bronzosító, vagy barnítókrém?  Az alapból bronz bőrű díva, a testére színezett bronzosító testápolót, az arcára pedig bronzosító porpúdert használ.






* Smink titkok:  Jen trükkje, mellyel mindíg fiatalossá tudja magát varázsolni abban rejlik, hogy sminkjét soha nem viszi túlzásba. A drámai szemek és meztelen ajkak smink-módszer híve, vagyis mindig a szemére helyezi a hangsúlyt, ajkaira pedig csak egy kis csillámos szájfényt tesz, amitől teltebbnek és szexisebbnek hat.

Harmatos arcbőrét pedig bőrszínének és csillámos bronzosítójának köszönheti.



Forrás  : bellaMUMMACelebrity Beauty Buzz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése