2011. október 20., csütörtök

Halloween dekor

Íme néhány dekorációs ötlet Haloween-re.
Ami mindenképpen elengedhetetlen, az a tök, a narancs  és esetleg a fekete szín... a többi a saját ízlésvilágotokon múlik.  Értem ezen azt, hogy  Halloween-on belül elkülöníthetőek a különböző stílusjegyek.
Ha szívesen kidíszítenéd a lakásod ezen az ünnepen, de távol állnak tőled az úgymond vadabb dolgok  -mint a koponya, csontváz, a rémisztő töklámpások-  akkor is van rá mód, hogy  Te is dekoráld otthonod, csak  kicsit másképpen... szolidabban, elegánsabban.
Ebben az esetben használd a narancs és a bézs színt, alkalmazz dísztököket , leveleket, terméseket, virágokat díszítésként  és elmaradhatnak a boszorkányok, pókok  és más egyéb horrorisztikus elemek.






Aki viszont egy kicsit vagányabb, fiatalosabb stílusra vágyik és van benne elég merészség, az  használjon több feketét, szürkét a barnás, földszínek helyett....a narancs itt is jöhet, no meg a boszik, pókok, denevérek, koponyák, varjak minden mennyiségben...









Hozzád melyik stílus áll közelebb? ...........Én személy szerint az arany középutat választom, számomra a naturális megoldás kicsit unalmas, de azért nem rakom  csontvázakkal sem teli a lakást, mert valószínű, hogy a 3  éves kislányom nem nagyon örülne neki  :-)

Ja, és ne felejtkezzetek meg a bejáratról és a kert dekorálásáról sem!  Jó munkát!


Forrás Shelterness , DigsDigs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése